Ekip Profesional

Digimak garanton montimin e produkteve me profesionistët e vet

Jemi të parët në rajon

Digimak ështe e vetmja në te gjithë rajonin
DigiMak zotëron kapacitet të plotë për te krijuar linja Prodhimi dhe Pakëtimi
në sektorë të ndryshën të Industrisë si dhe në Agrobiznes

Rreth Kompanise

aboutus

Ne jemi kompania lider në këtë fushë. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuar për cdo klient tonin.

Ne si DigiMak Sh.p.k, me eksperiencën tonë disa vjeçare importojmë dhe eksportojmë makineri të ndryshme të cilat shtojnë prodhimin tuaj dhe përmirësojnë kualitetin e produkteve tuaj.