makporto2.jpg

Makineri për prerjen e fijes

Makina per prerjen e fijes zevendeson pastrimin me gershere. Eshte me tre njesi te vacanta nga njera tjerta, nje doreze ka kapacitet 500-700 pale ne 8-ore, e lehte per tu punuar. Eshte shume efikase ne industrine tekstile. ( rroba pune, uniforma, xhinse, pantallona, bluza etj…. )

2-vjet garanci dhe asistence teknike dhe pjese kembimi te vazhdueshem.

Category :

Ind. Tekstile

Date :

March 6, 2018