hb80.jpg

Perkulje Hidraulike

Veçoritë

 • Trup çeliku
 • Boshti lart i lëvizshëm lart e poshtë
 • Sistem dhëmbëzash me shtytje reduktori
 • Cdo bosht është me 3 shtytje
 • Ingranazhet vals dhe topat janë prodhuar me
 • Celik kualiteti 1050
 • Të gjithë ingranazhet dhe topat janë të sertë
 • Topat vals standartë janë bërë me pulla të përmasave të ndryshme
 • Panel DixhitalMbështetëse anësore
 • Mundësi punimi horizontalisht dhe diagonalisht
 • Katalog përdorimi
 • Anglsiht dhe Shqip
 • Certifikatë
 • CE1 vit garanci

Veçoritë specifike

 • Topa për përkuljen e tubave
 • Topa për përkuljen e qosheve
 • Topa delrin për përkuljen e aluminit
 • Mbështetëse anësore të veçanta
 • Rregulluese shpejtësie

Category :

Ind. e Rende

Date :

February 23, 2018