bb60.jpg

Perkulje Tubash

Veçoritë

  • Mandrelless Tube Bender
  • Trup monobllok CK 45Sistem shtytje me Reduktor
  • Të gjithë ingranazhet dhe sistemet e duhura janë të temperuara
  • Sistem pune me Programim Dixhital
  • Matës për shtërngimin
  • Rrgullator shpejtësie
Nr Materiali Modeli

BB60

Modeli

BB76

1 40×10 50×10
2 25 30
3 12-60×3.5 12-76×4
4 40×40 50×50

Category :

Ind. e Rende

Date :

February 22, 2018