db36.jpg

Përthyerje Hekuri

Veçoritë teknike

 • Fuqia motorike : 3 kw
 • Motori : 1405 rpm
 • Reduktori : 9 rpm
 • Pesha : 350 kg
 • Gjerësia : 800 mm
 • Gjatësia 900mm
 • Lartësia : 1100 mm
 • Performanca – Perthyerje e Hekurit : Ø7mm – Ø36 mm

Akasesorët

 • Rrotulla dhe mbështetëse të përmasave të ndryshme.
 • Komandë me pedal këmbe
 • Përthyrje deri në 45 – 90 – 180 gradë me çelës aoutomatik.
 • Opsione manuale dhe automatike
 • Ingranazhet dhe strukturat e për thyerjes janë të temperuar me induksion të veçantë
 • Është e programuar me sistemin PLC Ünit, dhe nuk përmban karta elektronike parazite
 • .Me certifikatë sigurie CE
 • Manual përdorimi
 • Garanci 1 vit.

Category :

Ind. e Rende

Date :

February 23, 2018