makkuqe2.jpg

Pistoletë për bojë pluhur

Eshte e testuar 3 vjet ne Shqiperi, shume profesinale, efikase dhe teper cilesore. Me 3 modele ( per siperqaqe te sheshte, per produkte te shrdyshme me thyerje dhe per artikuj te imta. Prodhimet e reja jane te vitit 2018.

2-vjet garaci dhe pjese kembimi te vazhdueshem

Category :

Ind. e Rende

Date :

March 6, 2018