11-1.jpg

Prese Hidraulike

PRESË ME PRERJE HIDRAULIKE ME KOKË TË LËVIZËSHME

SERIA 2300

Veçoritë e përgjithëshme

  • Butona kontrolli të sinkronizuar për sigurinë
  • Rregullues/matës për prerje fundore
  • Kokë lëvizëse më e shpejtë
  • Lëvizje automatike
  • Punim më i lehtë dhe më frytdhënës

 

VEÇORITË TEKNIKE
Tipi i Makinerisë B2325
Forca Prerëse Maksimale 25 Ton
Tabela e prerjes 1600×500 mm
Kokë e lëvizëse / rrotulluese 500×500 mm
Hapësira ndërmjet Tabelës dhe Kokës (përveç prerjes së bllokut) 150 mm
Strok i çentrueshëm 120 mm
Shpejtësia e kokës lëvizëse 0.9 m/s
Forca Motorike

Pompa Hidraulike

Koka lëvizëse

 

2 hp

1 hp

Pesha (sëbashku me vajin) 1485 kg
Vaj 50 kg
Përmasat (YxGxD)

Me tabelën e materialit (YxGxD)

2010x1990x830 mm

2010x1990x1460 mm

 

Category :

Ind. e Kepuceve

Date :

November 7, 2017

Rating :