bp10.jpg

Prese Hidraulike

Veçoritë Standarde

  • I gjithë trupi është ndërtuar unik në çelik
  • Distanca e Kursit çentrohet me dixhital
  • Mundësi përdorimi manuale dhe automatike
  • Të gjitha kallëpet dhe Ingranazhet janë të temperuar
  • Kontroll me pedal këmbe.
  • Si standard jepet një grup kallëpi DiGiMak i cili mund të përdoret me opsione për prerje, shpim,drejtim, përkulje
  • Është sipas normave të CE
  • Manual përdorimi (Shqip Anglisht)

Category :

Ind. e Rende

Date :

February 23, 2018