2100seri.jpg

Prese me Koke Levizese

PRESA PRERËSE ME KOKË LËVIZËSE/RROTULLUESE            SERIA 2100

Veçoritë e përgjithëshme:

  • Çentrues fuqie i ndjeshëm ndaj lartësisë
  • Kokë prerëse që mund të kthehet shumë lehtë, me jastëk ajri të presuar.
  • Siguri e lartë me komandat e dorës të sinkronizuara
  • Strukturë koke më e fortë dhe më rezistente.
Tipi i Makinerisë 2115 2120
Fuqia prerëse 15 ton 20 ton
Strok maksimale 45 mm 45 mm
Koka prerëse 370×500 mm 500×500 mm
Tabela prerëse 450×900 mm 450×900 mm
Fuqia motorike 1,5 Hp 1,5 Hp
Përmasat (YxGxD) 1410x900x860 mm 1410x900x860 mm
Me pjatat e zgjerimit 1410x1530x860 mm 1410x1530x860 mm
Pesha (me vajin brenda) 765 Kg 780 Kg
Së bashku me kasën 830 Kg 850 Kg

Category :

Ind. e Kepuceve

Date :

February 20, 2018